Privatlivspolitik

Oplysninger om personoplysninger til vores kunder.

Retningslinjer for behandling af personoplysninger til kunder

Som et resultat af din aftale med virksomheden accepterer du dets fortrolighedspolitik.

Oversigt:
1 Generelt.
2 Personlige oplysninger?
2.1 Hvad er personlig information?
2.2 Hvor længe opbevarer vi personlige oplysninger?
2.3 Hvilke personlige oplysninger bruger vi? information til?
2.4 Hvordan beskytter vi dine personlige data?
2.5 Ret til adgang til dine personoplysninger
2.6 Ret til berigtigelse af dine personoplysninger
2.7 Ret til sletning af dine personoplysninger
2.8 Kan vi ændre behandlingen af ​​personoplysninger?
3 Kontakt

1. Generelt
Personlige oplysninger om dig indsamles i overensstemmelse med din aftale med virksomheden. Disse retningslinjer er udarbejdet på baggrund af EU-databeskyttelsesforordningen, der træder i kraft i Danmark den 25. maj 2018, samt den nye danske databeskyttelseslov, som supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen. og gældende persondatalov (samlet den "gældende lov")

Nedenfor kan du læse om de indsamlede oplysninger, herunder hvordan de behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysninger og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indvendinger angående de indsamlede oplysninger.

2. Personlige oplysninger
2.1 Hvad er personlige oplysninger?
Virksomheden beder om dine generelle kontaktoplysninger, når du indgår en aftale med virksomheden. Dette er primært information såsom navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail osv. Oplysninger om navn, adresse osv. På offentlige og / eller private aktieselskaber. gælder ikke for fysisk person og er derfor ikke underlagt forordningen om personoplysninger.
De personlige oplysninger, vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde og til at levere de tjenester, du har købt hos os.
Personlige oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med udførelsen af ​​aftalen, gemmes i vores it-system og / eller i fysikregistret.

2.2 Hvor længe opbevarer vi personlige oplysninger?
Når du køber en tjeneste fra virksomheden, har vi brug for dine personlige oplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt for og leveret, måske er annulleringsperioden udløbet, og betalingsperioden er udløbet.
Under det nuværende kontraktforhold bevares de oplysninger, vi har indsamlet; du er i vores it-system, hvorefter personlige oplysninger arkiveres. Generelt opbevares dine personlige oplysninger af virksomheden i en bestemt periode i overensstemmelse med gældende regler; 5 år fra udgangen af ​​det regnskabsår, som materialet hører til. Hvis for eksempel aftalen med dig blev opsagt i november 2017, og regnskabsåret følger kalenderåret, i henhold til gældende regler, er vi forpligtet til at gemme oplysningerne tidligst ved udgangen af ​​2022. Når personlige data bliver irrelevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, slettes alle personlige oplysninger om dig.

2.3 Hvad bruger vi personlige oplysninger til?
De personlige oplysninger, som vi indsamler om dig i forbindelse med udførelsen af ​​vores aftale, bruges primært til generel kundestyring, herunder for eksempel til at opfylde den aftale, du har indgået med virksomheden og til at sende fakturaer.
Derudover kan dine oplysninger bruges i vores markedsføring i form af afsendelse af nyhedsbreve eller andre meddelelser / tjenester, hvis du har anmodet om dette. Du kan altid fravælge at modtage denne type e-mail. Derudover bruges oplysningerne til kundeanalyse, segmentering og markedsføring af produkter og tjenester. Vi tilpasser indholdet af nyhedsbreve, andre meddelelser og andre medier såsom. Websteder. Derudover bruges cookies af vores hjemmeside. En cookie er en passiv datafil, der er gemt på din computer, telefon osv., så dette websted kan genkende din computer næste gang du går forbi. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende malware. De hjælper blot med at analysere, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
Vi bruger cookies til vores websted til identifikation, analyse og reklameformål. Ved at bruge dette websted accepterer du lagring og placering af cookies på din enhed.

Oplysninger videregives som regel ikke til tredjeparter. Dog kan dine generelle kontaktoplysninger deles med vores forretningspartnere, hvis vi har brug for deres hjælp til at opfylde en aftale.
Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at virksomheden (eller tredjeparter) gør det.) kan forfølge en legitim interesse, medmindre dine interesser går forud for den. (Dette kan f.eks. Være i forbindelse med en køkkenrenovering i et boligselskab eller lignende situationer). I begrænsede tilfælde kan vi dele dine oplysninger med tredjeparter, hvis vi fusioneres eller erhverves af et andet firma, vælger et websted, en applikation eller en virksomhed, eller hvis hele eller en væsentlig del af vores aktiver erhverves af et andet selskab. I sådanne situationer er dine oplysninger sandsynligvis en af ​​de aktiver, der overføres.
Andre videregivelser er kun tilladt, medmindre gældende lovgivning tillader videregivelse af personlige oplysninger under ekstraordinære omstændigheder.

2.4 Domstol til at gennemgå dine personlige oplysninger
Du som kunde hos virksomheden har ret til at blive opdaget; Bekræftelse fra virksomheden om, at personlige oplysninger om dig behandles og, hvis relevant, adgang til personlige oplysninger.
Du har også ret til at anmode om og modtage personlige oplysninger om dig selv, som du har givet virksomheden (dataportabilitet). Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger.

2.5 Retten til at få dine personlige data rettet
Du har ret til Virksomheden korrigerer straks forkerte personlige oplysninger om sig selv;

2.6 Ret til at få dine personlige oplysninger slettet
Du har ret til at blive opdaget; personlige oplysninger om dig slettet af virksomheden uden forsinkelse, hvis virksomheden ikke har nogen legitim interesse i at gemme dine personlige oplysninger. Bemærk, at hvis virksomheden ifølge loven er forpligtet til at gemme oplysninger i overensstemmelse med gældende lov, kan du ikke anmode om sletning af dine personlige oplysninger.

2.7 Beskyttelse af personlige oplysninger
I overensstemmelse med gældende lov skal dine personlige oplysninger holdes fortrolige. Vi gemmer de personlige oplysninger, du giver i virksomhedens it-system. Vores sikkerhedsforanstaltninger overvåges regelmæssigt for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger behandles korrekt, og om der tages hensyn til dine rettigheder som kunde.

2.8 Ændringer i behandlingen af ​​personoplysninger
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre de nuværende regler for behandling af personoplysninger. Hvis politikken ændres, er den "sidst opdaterede" dato den nederste p for så vidt Disse regler vurderes og revideres om nødvendigt en gang om året.

3. Kontakt
Hvis du ønsker at få adgang til oplysninger registreret hos virksomheden om dig, skal du kontakte os skriftligt. Hvis dataene var forkerte, eller hvis du har andre indvendinger, skal du kontakte det samme sted. Du har f forstå, hvilke oplysninger der er registreret om dig.
Hvis du hvis du vil klage over virksomhedens behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til Datatilsynet:
Datatilsynet

Sidst revideret: 06/13/2021