Swedoor glasdør Easy

Image placeholder

5.299,00 KR

I de to første punkter er dørene dækket med emalje bedre end deres finerede og filmmodeller. Under emaljelaget bevares materialets naturlige tekstur ikke, selv om dette ikke forringer den iboende æstetik. Fælles indretning muligheder er kunstnerisk maleri med vedholdende maling, filigran patina ansøgning. Dørens styrke sikres ved brug af en kompleks teknologi til påføring af sammensætningen. Processen foregår i malingskammeret. Erfarne håndværkere får lov til at arbejde.

Hvis hovedkriteriet er udseendet, er det usandsynligt, at du kan give præference for finer eller massivt træ. En lægmand vil næppe bemærke forskellene. Gøres ved sammenligning af vægten af identiske strukturer: finer er lettere. For indvendige døre, hvor hærværkssikker beskyttelse og holdbarhed ikke er de vigtigste kvaliteter, er en lille vægt et plus, ligesom en lille pris. Hvis vi taler om øko-stil, skal du tilføje fugtbestandighed og minimal følsomhed over for temperaturændringer til sparegrisen med bonusser.


2 bemærkninger

 • Image placeholder

  Doe

  Ulemperne ved klippen er forbundet med høj hygroskopicitet. Døre er dækket af beskyttende forbindelser og anvendes praktisk taget ikke i rå form. Forsømmelse af reglerne for drift, især hvis tørreteknologien er blevet overtrådt, revner træet.

  Svar

 • Image placeholder

  Jean

  Tæt rock udfører lyd og varme godt. Sådanne døre bør ikke tages i betragtning, hvis du ønsker at opnå perfekt stilhed og varmeisolering (standardkrav til indgangsdøre, så for at øge isolationsniveauet anvendes termisk pauseteknologi).

  Svar

Efterlad en kommentar