Swedoor dør massiv

Image placeholder

2.699,00 KR

Med hensyn til hårdhed, elasticitet og densitet har den lignende indikatorer som elite eg. Takket være den ensartede struktur er den velegnet til forarbejdning-polering, slibning. Det viser sig en glat, glat overflade uden splinter. Den eneste ulempe ved træ er dens høje hygroskopicitet (højere end aske eller eg). Derfor er det svært at tørre det, for ikke at forårsage revner og vridning. Det kræver særlig behandling og drift i overensstemmelse med de vigtigste fysiske indikatorer. På grund af sin lunefulde natur arbejder få producenter med bøgetræet.

Sektioner af træarter er unikke. På dette grundlag kan du lære at skelne dem fra hinanden. Til installation i vores borgeres hjem er døre af massivt træ, der vokser i vores land, mere egnede. De er dyrere end deres importerede kolleger, fordi de er billigere og mere tilpasset vores klima. Nogle vil sige-men hvad med det eksotiske? Når vi studerer efterspørgslen efter disse og andre strukturer, skal vi oplyse, at russerne er mere villige til at installere døre lavet af eg og fyr, og har ikke travlt med at dekorere deres hjem, for eksempel med udenlandsk ibenholt træ.


2 bemærkninger

 • Image placeholder

  Doe

  Ulemperne ved klippen er forbundet med høj hygroskopicitet. Døre er dækket af beskyttende forbindelser og anvendes praktisk taget ikke i rå form. Forsømmelse af reglerne for drift, især hvis tørreteknologien er blevet overtrådt, revner træet.

  Svar

 • Image placeholder

  Jean

  Tæt rock udfører lyd og varme godt. Sådanne døre bør ikke tages i betragtning, hvis du ønsker at opnå perfekt stilhed og varmeisolering (standardkrav til indgangsdøre, så for at øge isolationsniveauet anvendes termisk pauseteknologi).

  Svar

Efterlad en kommentar