Brugsvilkår

Servicevilkår

Generel information

Aftale:

En juridisk bindende aftale mellem dig og butikken indgås kun, hvis du modtager en faktura for. e-mail. Indtil du modtager en faktura, har butikken ret til at annullere din ordre helt eller delvist, for eksempel som følge af alvorlige pris- og tekstfejl eller udsolgte varer, og hvis dette sker, vil du selvfølgelig være underrettet via e-mail.

Når du afgiver en ordre på Butik, modtager du automatisk en e-mail med angivelse af, hvilke varer du har bestilt. Denne e-mail er kun en elektronisk kvittering for, at vi har modtaget din ordre, og der er i øjeblikket ingen juridisk bindende aftaler mellem dig og jemogfik.dk.

Anvendelsesområde

Disse vilkår gælder for alle køb foretaget hos fix 'online butik. Enkeltpersoner og handlende kan handle på fix 'online butik. Alle aftaler indgås på dansk. Retten til at trække midler gælder ikke for erhvervsdrivende.

Priser

Alle priser er i danske kroner inkl. Moms.

  • Op til 20 kg med UDEN distribution på DKK 35.
  • Op til 20 kg med -levering Med en distribution på 55,00 DKK.
  • Op til 20 kg med levering på 55,00 DKK.
  • Lastbillevering fra vores eget lager - over 20 kg eller vanskelige at håndtere varer Fra DKK 299,00.
  • Direkte levering af varer fra vores leverandør fra DKK 39,00. Forsendelsesomkostninger afhænger af produktet såvel som af antallet af produkter.
  • Levering af trailer med lastbil til fastlandet og øer forbundet med broer, 550 kr.
  • Levering af en bådtrailer med en lastbil til fastlandet og øerne forbundet med en bro, 700 kr.

Forsendelse

Normal leveringstid er 1-3 hverdage. Bemærk, at leveringstiden for nogle varer kan være længere. Den forventede leveringstid vises inden for linjeposten.

Eventuelle forsendelsesomkostninger er angivet i ordrebekræftelsen i et separat felt, og den enkelte specifikation kan også ses nedenfor i afsnittet "Priser". Hvis der er særlige forsendelsesforanstaltninger, angives de i kommentarfeltet ved kassen.

Flere varer i en ordre leveres ikke nødvendigvis på samme tid, da varer kan leveres fra forskellige lagre.

Alle leveringer fra vores eget lager udføres ved hjælp af .
Pakker, der vejer op til 20 kg, som er lette at håndtere, leveres med posten.

- Hvis du beslutter, at din pakke skal sendes til et pakkebehandlingssted eller postkasse, koster det 35 DKK.
- Hvis du beslutter at din pakke skal sendes til din egen adresse, koster den 55 DKK. >

Hvis ordren indeholder mere end pakkecentret kan håndtere, sendes ordren af ​​ Fragt, og forsendelsesomkostningerne her starter ved DKK 299.

Nogle varer sendes direkte fra leverandørens lager, og forsendelsesomkostninger kan variere, da de bruger forskellige forsendelsesmetoder.
Hvis ordren sendes fra flere lagre, vil leveringen være baseret på taksten. levering.

Levering af speditøren sker til den leveringsadresse, der er angivet i ordren, og finder altid sted på fortovet eller til nærmeste sted, hvor pallen kan aflæsses fra liften til lastbilen.

Særlige brugsbetingelser

Hvis du har indtastet et mobiltelefonnummer, modtager du en SMS, når din ordre er klar til modtagelse. Hvis du har en fast telefon, ringer de tilbage. Leveringstid afhænger af tidspunktet på dagen, når du bestiller, men det forventes at være den samme dag, hvilket kan tage op til 24 timer. Vi behandler ordrer i den rækkefølge, de er afsluttet i.

Din ordre er tilgængelig inden for 48 timer i butikens åbningstider. Hvis ordren ikke modtages inden for dette tidsrum, registrer retten til at annullere det, og dine penge vil blive returneret til det brugte betalingskort inden for højst 7 arbejdsdage. Ved modtagelse af din ordre skal du medbringe fakturaen i trykt form eller på din mobiltelefon. En identifikator skal angives efter anmodning.

Ret til tilbagekaldelse

Som forbruger har du ret til at fravælge inden for 14 dage. Dette betyder, at du kan annullere dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​varen.

Annulleringsperioden starter fra det øjeblik, du modtager varerne, forudsat at du har modtaget de nødvendige oplysninger. Derfor skal varerne leveres til dig eller Afhentes på posthuset. Hvis den sidste dag i fortrydelsesperioden falder på en weekend eller en helligdag, udløber perioden den næste hverdag. Den periode, hvor du kan annullere dit køb, er hele dage.

Du er ikke forpligtet til at give oplysninger om grunden til at udøve din opt-out-ret, men du skal gøre det klart for os, at du vil udøve din opt-out-ret. ... Et køb kan ikke annulleres ved simpelthen ikke at modtage eller genkøbe pakken, medmindre vi også får besked om udøvelsen af ​​fortrydelsesretten.

Når vi modtager din annulleringsmeddelelse, sender vi dig en e-mail med den adresse, som du skal sende varen til. Varen skal returneres senest 14 dage efter, at du har meddelt brugen af ​​din fravalgsret. Hvis du returnerer en vare med posten, er det tilstrækkeligt, at den afleveres til postvæsenet senest 14 dage efter, at du har meddelt brugen af ​​din fortrydelsesret.

Manglende originalemballage kan resultere i beskadigelse af produktet. Derfor anbefales det at returnere produktet i dets originale emballage for at være sikker på at du kan få alle dine penge tilbage. Mærk eller skriv ikke direkte på producentens emballage. Dette skal gøres på forsendelsespakken. Du bærer risikoen ved varen, indtil den er leveret til os.

På grund af deres art kan nogle genstande ikke returneres med almindelig post, dette gælder for varer, der vejer mere end 20 kg, samt meget klodsede og klodsede genstande.

Du skal bære de direkte omkostninger ved returnering af varerne.

Hvis du udøver din ret til at fravælge, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, inklusive forsendelsesomkostninger (men ikke yderligere omkostninger på grund af dit eget valg af anden forsendelsesmetode end den billigste standardforsendelsestype, vi tilbyder) uden urimelig forsinkelse og under alle omstændigheder ikke senere end 14 dage fra den dato, hvor vi modtog underretningen om udøvelsen af ​​fortrydelsesretten. Vi foretager en sådan betaling ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion.

Bemærk, at når du køber varer fra en onlinebutik, er du ansvarlig for potentiel devaluering af produktet på grund af anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at bestemme produktets art, dets egenskaber og hvordan det fungerer. Med andre ord kan du smage en vare på samme måde som om du prøvede den i en almindelig butik, men du bør ikke bruge den i praksis. Hvis en vare er testet ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som blevet brugt, hvilket betyder, at efter at du har annulleret dit køb, modtager du kun en del eller intet af købsbeløbet afhængigt af varens kommercielle værdi . Måske. Enhver nedskrivning på varen trækkes fra vederlaget.

Hvis vi finder ud af, at betingelserne for din udøvelse af opt-out-retten ikke er opfyldt, eller hvis vi trækker beløbet for overtrædelsen, kontakter vi dig som beskrevet. en e-mail med angivelse af årsagen til dette.

Udover de generelle betingelser gælder følgende for køb af varer, der er bestilt efter bestilling:

Der er ingen ret til tilbagekaldelse eller returnering af specialfremstillede varer, inklusive varer lavet efter kundespecifikationer eller klart tilpasset. Størrelsen på produkterne samt valget af den rigtige model og farve er købers ansvar og kan ikke ændres, efter at ordren er afgivet.

Vi accepterer ikke pakker uden levering eller pr. post. TORSK.

Køberen rådes til at kontrollere tilgængeligheden af ​​varerne efter at have modtaget varerne. skader på gods og nummer. Måske. Skader på forsendelsen skal rapporteres på fragtbrevet, og reklamationer inklusive korrekt størrelse, farve, model osv. Skal fremsættes så hurtigt som muligt efter modtagelse og inden installation.

Klage

Indkøb af varer kan være underlagt reglerne i udbudsloven.

Efter modtagelse af varen anbefaler vi, at du hurtigt inspicerer den for at sikre, at den matcher det, der blev bestilt. Måske. Mangler skal vurderes i overensstemmelse med reglerne i salgs- og købsloven.

Som forbruger har du ret til at indgive en klage inden for 2 år, hvilket betyder, at hvis en vare viser sig at være mangelfuld, kan du enten få den repareret, ombyttet eller refunderet eller reduceret prisen afhængigt af den specifikke situation. Klagen kræves underbygget, og at manglen ikke skyldes misbrug af produktet eller anden skadelig opførsel.

Din ret til at indgive en klage er begrænset af produktets naturlige holdbarhed (dette gælder batterier)


Hvis du finder en defekt i en vare, skal du skal indgive en klage til ordne 'onlinebutikken inden for en rimelig tidsramme, efter du har opdaget den. Hvis du indgiver en klage inden for to måneder efter opdagelsen af ​​manglen, betragtes klagen altid som rettidig.

Hvis klagen er underbygget, skal fix 'vil godtgøre dig for rimelige forsendelsesomkostninger, du måtte have for at returnere en vare. Varen skal altid sendes tilbage i korrekt emballage og sørg for at modtage en fragtkvittering, så vi kan refundere dig for forsendelsesomkostninger.

Det er vigtigt, at du giver os disse oplysninger omhyggeligt, så vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Hvis der konstateres en defekt ved levering, anbefaler vi, at du bruger den originale emballage til returforsendelse. Derudover anbefaler vi, at du medtager salgsemballagen.

Stick ikke klistermærker eller skriv direkte på emballagen, men brug transportemballagen til dette.

Hvis varen er defekt, kan du kræve, at fix 'fjerner defekten eller leverer et nyt produkt uden fejl. Dette forudsætter, at klagen er velbegrundet, og at en korrektion eller erstatning er mulig og ikke medfører urimelige omkostninger for fix 'online butik.

Vi accepterer ikke pakker uden levering eller pr. post. TORSK.

Gavekort

Der er ingen begrænsninger for, hvornår gavekortet skal bruges senest. Kort sagt er et gavekort gyldigt, så længe der er penge at købe.

Gavekort købt på Butik sendes som en PDF-fil straks efter køb til den e-mail-adresse, der er angivet i ordren. Så sørg for at modtage en e-mail efter køb af dit gavekort. For at få adgang til gavekortet skal en PDF-applikation som Reader være installeret på din computer.

Gavekortet betragtes som kontant og kan bruges til betaling uden identifikation. For at betale med et gavekort på Butik, skal du indtaste gavekortnummeret og CV2-koden, der er angivet på kortet. I vores butikker scannes stregkoden på kortet.

Du er ansvarlig for tab eller misbrug af gavekortet. Derfor skal du bære eventuelle tab i denne henseende. Mistede gavekort eller misbrug af gavekort erstattes ikke af rette A / S.

Hvis du har mistet dit gavekort eller har mistanke om misbrug, men du stadig har oplysninger om gavekortet, bedes du kontakte kundeservice.

På vores hjemmeside kan du altid kontrollere beløbet på dit gavekort for at holde dig opdateret med saldoen.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Vi overholder alle bestemmelserne i persondataloven og ønsker, at du føler dig tryg og sikker, når du handler på vores hjemmeside Butik og abonnerer på nyhedsbrevet fra rette A / S.

Cookies

Ved at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Adgang til klager

Hvis du vil rapportere dit køb, bedes du kontakte kundeservice. Hvis vi ikke kan finde en løsning, kan du indgive en klage til den relevante lokale myndighed, forudsat at betingelserne er opfyldt.

Det koster DKK 160 at indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. Hvis din klage lykkes, refunderes dine penge.